V sobotu 1.září 2018 se na střelnici Babí u Trutnova uskutečnila soutěž v mysliveckém čtyřboji (K4M) s názvem „Memoriál Vladimíra Mrkvičky“. Sportovního klání se každoročně účastní soutěžící reprezentující myslivecká sdružení a střelecké kluby z mnoha okresů. Letošního ročníku se účastnilo 28 střelců. Mezi nimi také 10 střelců reprezentujících Střelecký klub Hubert Broumov, Myslivecké sdružení Stěnava Otovice a další soutěžící.
Střílelo se z malorážky s optikou ve čtyřech disciplínách na vzdálenost 50 m na terč liška v sedě, srnec s oporou pevné tyče, kamzík s oporou volné tyče a prase z volné ruky.
V kategorii senioři a veteráni se na 1. místě umístil Josef Černý s nástřelem 396 bodů, 2. místo získal Michal Kumprecht s nástřelem 391 bodů. Zástupci Střeleckého klubu Hubert obsadili pozice do 9. místa. Další soutěžící z Broumovského výběžku se umístili do 18. místa.
V kategorii junioři se na 6. místě s nástřelem 317 bodů umístil Miroslav Vlček. Gratulace patří nejen vítězům, ale i všem střelcům za dobrou reprezentaci Broumova a okolí.

Za SK HUBERT
Josef Palhoun