V sobotu 8. prosince 2018 se uskutečnila na střelnici SK Hubert Broumov tradiční střelecká soutěž „Vánoční speciál“. Tímto střeleckým kláním každoročně končí soutěžní střelecká sezóna. Soutěž pořádaly: Střelecký klub Hubert Broumov, Střelecký klub Náchod a Střelecký klub ČD Meziměstí za účasti celkem 15 střelců.

Soutěžilo se ve střelbě z malorážkové pušky s optikou na vzdálenost 50 m v disciplíně terč muflon 10 ran s oporou pevné tyče, malorážková pistole 15 ran na vzdálenost 25 metrů pevný terč a 15 ran na vzdálenost 25 metrů otočný terč. Výsledky ze všech tří disciplín byly sčítány a podle dosažených výsledků vzešlo umístění soutěžících ve dvou kategoriích.

V kategorii muži a veteráni si 1. místo vybojoval Jiří Pecina mladší (SK Náchod), 2. příčku získal Michal Doležal (SK ČD Meziměstí) a 3. místo obsadil Jiří Pecina starší (SK Náchod).

V kategorii žáci zvítězil Maxmilián Hartwich, 2. místo si vybojovala Květa Kyralová, 3. místo získal Ondřej Palhoun a 4. pozici obsadil Jindřich Kyral.

Ředitelem soutěže byl Pavel Hoffman, hodnotící komisi předsedal Luděk Sedláček. Na hladký průběh soutěže dohlížel hlavní rozhodčí Jiří Pecina.

Vítězům blahopřejeme.

Za SK Hubert Broumov
Josef Palhoun

výsledková listina