Rudnický pohár K4M

V sobotu 7.května 2016 se na střelnici Babí u Trutnova uskutečnil již 31. ročník Rudnického poháru v mysliveckém čtyřboji. Tato soutěž je známa vysokou účastí soutěžících reprezentujících myslivecká sdružení a střelecké kluby z několika okresů. Letošního ročníku se účastnilo 55 střelců, mezi nimi také 7 střelců a střelkyň ze Střeleckého klubu Hubert Broumov a Mysliveckého sdružení Stěnava Otovice. Střílelo se z malorážky s optikou ve čtyřech disciplínách na vzdálenost 50 m na terč liška v sedě, srnec s oporou pevné tyče, kamzík s oporou volné tyče a prase z volné ruky.

V kategorii družstev zvítězilo s velikým náskokem družstvo MS Stěnava Otovice ve složení František Vlček, Václav Lochman a Evžen Krejcar. Celkem bylo v této kategorii přihlášeno 14 družstev.

V jednotlivcích pak na stupně vítězů dosáhl Evžen Krejcar, který se umístil na 3. místě a ostatní zástupci Broumovského výběžku se umístili do 17. místa. Gratulace patří nejen vítězům, ale i všem střelcům za dobrou reprezentaci Broumova a okolí.

Za SK Hubert Broumov
Josef Palhoun